Ennyi volt, nincs több akció, újra a régi áron adja a legtöbb amerikai nagyáruház a PlayBookot, a RIM tabletjét. Nemrég még csak úgy záporoztak a százalékok, meg a mínuszok, olyan is volt, hogy a holmit a feléért lehetett megvenni, mint az eredeti, megjelenéskor megszabott ár. Pedig a RIM hivatalosan nem is csökkentette az árát.

Aki akkor - vagyis pár hete - nem vette meg magának a tabletet, most bánhatja, külföldi oldalak arról számolnak be, hogy vége az akcióknak, legalábbis egyelőre. Úgy tűnik tehát, hogy a legtöbb helyen sikerült a raktárakban felhalmozott tableteken túladni, ne feledjük azonban, hogy vészesen közeledik a karácsony (belegondoltatok már, hogy addig - már akinek - csak két fizetés érkezik?), így nem lennénk meglepve, ha újabb árengedményekkel kedveskednének az üzletek a vevőiknek.

Újfent felmerül persze a kérdés, hogy oké, ez mind szép és jó, de mi itt a keleti végen mikor kapjuk végre meg a tabletet? Ha minket kérdeztek, most már soha, így aki venni szeretne magának PlayBookot, az akkor jár a legjobban, ha valami külföldi akciót fog ki...

...esetleg kér egyet a Jézuskától.

Via PocketBerry.

süti beállítások módosítása