Komoly verziófrissítéssel jelentkezett ma a Bellshare Gmbh. a BlackBerryk üzenetkezelő rendszerét remekül kiegészítő alkalmazásához, a BeBuzzhoz. A v4.x-ről 5.x-re avanzsált program számos újdonságot kínál a meglévő és új felhasználóknak, emellett természetesen a szokásos hibajavítások is bekerültek a rendszerbe.

bebuzz5.jpg

Az 5.0.11-es verzió legnagyobb újdonsága, hogy mostantól nem csak a bejövő hívásoknál, hanem a BBM-üzeneteknél is beállítható külön, kontaktfüggő LED-riasztás, így ha életünk párja ránk pittyen chaten, könnyebben értesülünk róla, megelőzve a kínos magyarázkodást (miért nem válaszoltál azonnal?). Szintén a BBM-hez köthető új funkció a BBM toast támogatás, ez eddig jobbára csak e-maileknél és szöveges üzeneteknél működött, most már BlackBerry Messengeren is kapunk betekintőt az üzenetbe.

Végül de nem utolsósorban újdonság az e-mailek text-to-speech funkciója, így a program felolvassa nekünk a beérkező üzeneteket (vagy legalábbis annak bizonyos részleteit), ha éppen nem tudjuk kézbe venni a telefonunkat, mert vezetünk, és nagyon el nem ítélhető módon nem akarunk az út széli fára felcsavarodni.

A BeBuzz új verziója letölthető az App World storefrontból, vagy az alábbi QR-kód beszkennelésével. Aki megvette a korábbi verziót, december végéig 1,5 euróért (ez ma kicsit kevesebb, mint 480 forint) frissíthet, az új vásárlóknak 6 euróba kerül az alkalmazás.

süti beállítások módosítása