Nem vagyok különösebb híve az ilyen év végi nagyszabású lezárásoknak, de mivel ez az év a BerryBlog első teljes éve volt, pár sorban érdeme elbúcsúztatni 2011-et. Álljatok fel, hallgassátok meg a himnuszt (a magyart, majd a kanadait), és hangosan olvassátok fel az alábbi sorokat:

happynew2012.jpg

Kedves BlackBerry-felhasználók, barátaink!

 

Az új év első órájában szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy szóljunk hozzátok, mint a magyarországi okostelefonos közösség egyik legösszetartóbb, legjobb csapatához.

A tavalyi év nehéz év volt a BlackBerry márka számára, de az összetartás és az összetartozás a legnehezebb időkön is átvezetett minket, hogy egy jobb, minden szempontból gyümölcsözőbb esztendőbe érjünk át. Meg különben is, a 2012 legalább nem prímszám, már eleve mennyivel jobban mutat a naptárban.

Előrebocsátom, nem lesz könnyű dolgunk jövőre sem, bár nemrég sikerült olyan stratégiai megállapodásokat kötnünk, melynek segítségével még erősebbé, még ismertebbé tehetjük a BlackBerry márkát Magyarországon. 

Kívánunk ehhez mindenkinek erőt és kitartást - szükség lesz rá -, sok új BlackBerryt és BBM-ismerőst, sok új közösségi élményt, legyen szó virtuális, vagy személyes közösségről.

Mindeközben ne feledkezzünk meg azokról, akiknek nem jutott BlackBerry és kénytelenek androidos vagy iOS-es okostelefonnal élni az életüket, feléjük tanúsítsunk mindig megértést, toleranciát és biztosítsuk őket befogadókészségünkről. Hiszen senki sem lehet tökéletes - mi sem vagyunk azok.

Eredményekben, sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk mindenkinek, legyen akármilyen okostelefonja, éljen bár Magyarországon, vagy külföldön, tartozzon bármilyen szolgáltatóhoz!

 

B.Ú.É.K!

 

Tom & Berry

süti beállítások módosítása