Aki figyelemmel kíséri a BerryBlog BB-celeb rovatát, talán emlékszik rá, hogy Lady Gaga, polgári nevén Stefanie Joanne Angelina Germanotta már szerepelt nálunk, most azonban olyan képet találtunk róla, amitől még az igazán harcedzett sztájlisztoknak is elakad a lélegzetük.

Vajon ha ez a nő így öltözik a mindennapokban, milyen kosztümöt fog viselni Halloween idején?

Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre a BlackBerry szolgáltatások hét eleji üzemzavara kapcsán, ezért a BerryBlog Facebook-oldalán létrehoztunk egy szavazást, ahol választ adhat a blogposzt címében feltett kérdésre.

A szavazáshoz Facebook-azonosító szükséges, a válaszadáshoz kattints ide: 

Szavazás

Teljesen természetes, hogy ha valamit vásárolunk, és nem azt kapjuk a pénzünkért, amit elvárunk, vagy ígértek nekünk, joggal érezzük, hogy valamiféle kompenzáció jár nekünk - a magyarok ráadásul különösen jók az asztalverés nevű sportágban. A hét elején kezdődő, tegnap hajnalban véget ért RIM szolgáltatáskimaradás kapcsán is óhatatlanul felmerül a kérdés: mivel kárpótolnak minket az átélt kínokért?

Jó kérdés, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egy újságíró (nem magyar volt az illető) tegnap feltette a RIM felsővezetőinek a kimaradásról tartott sajtótájékoztatón. Konkrét válasz egyelőre sajna nem volt, illetve Jim Balsillie sokat mondóan annyit közölt, eddig egyszerűen nem volt idő ezen gondolkodni, na de majd most erre fog fókuszálni a menedzsment.

Egyébként egyes külföldi szolgáltatók saját szakállukra már indítottak mindenféle kárpótlási akciókat - úgy tudjuk, ilyent itthon is terveznek, legalábbis egy operátorról biztosan tudjuk, hogy dolgozik valami kompenzáción. Hogy ebből a kompenzációból csak a vállalati ügyfelek, vagy a havi 1000-2500 forintot fizető BIS-előfizetők is részesednek majd, azt egyelőre sűrű homály fedi, mindenesetre egyelőre senki ne vegyen rá mérget, hogy bármit is fog kapni cserébe.

A hatályban lévő magyar törvények szerint a mostani üzemszünet legjobb tudomásunk szerint csak részleges szolgáltatáskimaradásnak számít, aminek a kijavítására 72 órát ad a törvény, ennyi idő pedig nem telt el a hiba első jelentkezése és elhárítása közt, vagyis ha úgy adódik, és mindenki széttárja a karját, le kell nyelni a békát. Ettől függetlenül azért optimisták vagyunk, talán hallunk nemsokára valami jó hírt ez ügyben itthon is.

Ti mivel éreznétek kompenzálva magatokat a szolgáltatáskiesésért?

"My BlackBerry is not working" - a híres brit humorista, Ronnie Corbet születésének nyolcvanadik évfordulójára készült The One Ronnie BBC-bohózatsorozat egyik epizódja az elmúlt napokban igazi internetes mém lett, vagyis milliók osztották meg Facebookon vagy küldték el a Youtube-videó linkjét ismerőseiknek (a videót egyébként máig 15 milliónál többször nézték meg).

A tavaly decemberben készült, nem egészen háromperces bohózatot anno mi is bemutattuk itt a BerryBlogon, de ha már így a RIM szolgáltatáskiesésének apropóján úgyis újra feltűnt az irgalmatlan angolsággal beszélő brit zöldséges, és lelkes vevője (maga Ronnie Corbet), itt az ideje, hogy mi is ismételjünk. Jó szórakozást!

Az okostelefonok őrült iramban fejlődnek, gondolom ezzel senkinek nem árulunk el különösebben nagy titkot, ámde a gyártók ezzel együtt is kevés figyelmet fordítanak arra, hogy bemutassák, honnan hová fejlődtek az évek során.

A RIM most az alább is látható videókkal mégis kivételt tesz, és megmutatja nektek, hogy mennyiben más a Storm 2 és a Torch 9850, a Bold 9900 és 9700, vagy éppen miben különbözik egymástól három generációnyi Curve. 

Őrület, hová fejlődik a technika, nem igaz?

Éjjel nagyjából minden problémát sikerült elhárítani a RIM európai Network Operation Centereiben (NOC), így az európai, majd később az amerikai BlackBerry-felhasználókat is sújtó, rémálomszerű szolgáltatáskimaradásnak vége.

A hír hallatán a legtöbb érintett országban pezsgősüvegek pukkantak és ezrek vonultak az utcára ünnepelni Európa-szerte, a szabad világ vezetői pedig egyöntetűen üdvözölték a szolgáltatás visszaállítását. 

A hajnalig tartó buli a Fehér Házat is elérte, ahol a lelkes BlackBerry-felhasználónak számító Barack Obama a képek tanúsága szerint nagyon durván nyomta - hiába, a jó társaság ennyit számít.

süti beállítások módosítása