Ezen a héten nagyjából csak a 3G-s PlayBookról írtunk, ami minden szempontból jobb lesz elődjénél, és immár mobilhálózatokra is fog csatlakozni, vagyis nem csak Wi-Fi és BlackBerry Bridge segítségével lehet rajta internetezni. A legjobb hír ezzel kapcsolatban, hogy a tablet második generációja minden jel szerint itthon is kapható lesz a szolgáltatóknál - nem úgy, mint az első.

Bár a Vodafone a Smart Store üzletben mutatóban tart PlayBookot, az új kiadás értékesítése információink szerint jóval kiterjedtebb hálózatban zajlik majd -- az erről szóló tárgyalások már javában zajlanak a szolgáltató(k) és a RIM közt. Egyelőre nem tudjuk, hogy a tablet mindhárom operátornál kapható lesz-e, vagy csak egyik-másiknál, mindenesetre szinte biztos befutónak tartjuk a Vodafone-t, melynek éppen kapóra jön, hogy a BlackBerrykre szervez egy a visszajelzések alapján egyébként elég sikeres kampányt.

A pletykák szerint nem is kell olyan sokat várni az újdonság megjelenésére: a 3G-s PlayBook a következő hónapban megérkezhet a boltokba -- most már csak azt reméljük, hogy emberi áron fogják kínálni a szolgáltatók.

süti beállítások módosítása