Itt a hosszú hétvége, most hétfőig nincs munka meg iskola, még szerencse, hogy a Facebook meg a Twitter a hét minden napján, a nap mind a 24 órájában nyitva van, hogy mindenki megoszthassa rajta keresztül, milyen jól telik számára a pihenés, illetve hány lengyelt látott az ünnepek alatt Budapesten. 

Ilyenkor jönnek jól az olyan alkalmazások, mint például az Übersocial, melynek éppen ma jelent meg a legújabb, 1.350.0-s verziója. Hogy minek az a 0 a végére, ne kérdezzétek.

Az új kliens újabb lépést tett abba az irányba, hogy több közösségi hálózat közös aggregátorává váljon, így korlátozottan képes a Facebook tartalmának böngészésére, valamint ha minden igaz lehet vele lájkolni meg kommentelni a világ legnépszerűbb közösségi hálózatára. A különböző témákkal díszíthető alkalmazás emellett több hibát is kijavít, és még letisztultabbá vált a felülete.

Ezek után ki az, aki ne érezne kedvet a letöltésére és kipróbálására? Irány az App World storefront, vagy szkenneljétek az alábbi QR-kódot a telefonos App World klienssel!