Az újabb okostelefonok esetében a legtöbbször előkerülő kritika, hogy a mobilok egy feltöltéssel jobb esetben egy napot bírnak ki, de intenzívebb használat során az is előfordulhat, hogy nap közben lemerül az akkumulátor. Én is tapasztaltam ezt a jelenséget több készülékkel is, beleértve a BlackBerry 9900-at -- bosszantó, de számomra kivédhető jelenség, például egy asztali töltő folyamatos használatával. A BlackBerry 9320-hoz szerencsére semmiféle trükk nem kell, a telefon üzemideje az OS7-es BlackBerryk közül egyértelműen a legjobb.

9320_7.jpg

A BlackBerry 9320-ba passzoló JS1 típusú akkumulátor 1450 mAh kapacitású, ezzel az alapvetően visszafogott teljesítményű hardver vígan elmuzsikált nálunk legalább másfél, jobb esetben két napig. Ez még mindig nem a régi BlackBerryk szintje, de azért mai okostelefonos viszonylatban jónak mondható ez az érték. Az akkumulátor egyébként méreteit tekintve pont akkora, mint a Bold 9900-ba passzoló JM1, egy paramétert, a vastagságát leszámítva, a JS1 ugyanis jó másfélszer vastagabb, mint a csúcsmodellbe passzoló akku.

Az üzemidő terén teljesen egyező teljesítmény mellett a 9320 köröket ver a legdrágább Curve-ra, a 9360-ra is, nem csoda, az abban található akkumulátor kapacitása még kisebb, mindössze 1000 mAh. Akinek tehát ez a paraméter számít, és nem tud mindenhol töltőre csatlakozni, az bizony jobban jár a legolcsóbb OS7-es (7.1-es) BlackBerryvel.