Idén sok minden megváltozott a BlackBerry és a mobilszolgáltatók viszonyát illetően, ami szerencsére abszolúte pozitívan hatott a márka hazai terjedésére, ismertségére és úgy általában véve kedveltségére. Azt csiripelik a verebek, hogy most egy újabb meglepetés van készülőben a legnagyobb hazai mobilszolgáltatónál, a T-Mobile-nál, mindez pedig tovább tolhatja a BlackBerry szekerét itthon.

logo_deutsche_telekom.jpg

A BerryBlog úgy tudja, hogy hamarosan a magenta színű szolgáltató lakossági ügyfelei számára is lényegesen olcsóbbá válhat a BlackBerry-használat, igaz, azt egyelőre mi sem tudjuk pontosan, mire készül a szolgáltató és a RIM. A jelenlegi BIS tarifa egyébként sokáig a legkedvezőbb ajánlatnak számított a piacon, aztán tavasszal jött a Vodafone és új konstrukcióival alaposan feladta a leckét a két versenytársnak.

Emlékezhettek rá, hogy a szolgáltató egyrészt csökkentette az árat, másrészt megemelte az adatforgalmi limitet, illetve beépítette a BIS-t egyes lakossági tarifáiba - utóbbi a létező legjobb húzás volt a szolgáltató részéről, hiszen ezzel eltűnhet az az ártöbblet, ami a BlackBerry-használattól sokakat elriasztott eddig hazánkban.

Jó lenne, ha a T-Mobile is hasonló irányba tendálna, illetve az új konstrukciókkal egy időben a magentásoknál is beindulna a durva marketinggépezet. És akkor ezután már tényleg csak a Telenor van hátra, lassan ideje lenne nekik is észrevenni, hogy van egy olyan partner a hazai piacon, mellyel lehet, hogy korábban nehéz volt zöld ágra vergődni, de mostanában minden eddiginél nyitottabbá vált.

süti beállítások módosítása