A norvég távközlési ipar hazai acélos bástyája eddig meglehetősen mostohán bánt a BlackBerry-felhasználókkal: a Telenor itthon meglehetősen drágán méri a BIS-t (ami náluk valami rejtélyes okból kifolyólag BlackBerry Internet Solution néven fut), nem beszélve arról, hogy a készülékválaszték- és árak tekintetében sincs éppen az élvonalban a cég. A konkurensek már léptek, most már egyértelműen a kéken a sor.

Úgy tudjuk, a Telenornál gőzerővel dolgoznak azon, hogy kicsit jobban kedvezzenek a márka rajongóinak, mi több, azt csiripelik a verebek, hogy a szolgáltató BIS-megoldása a legjobb lesz a honi mezőnyben. Hogy pontosan mit kell ezen érteni, azt persze még titok, de ahogy azt is előre jeleztük, hogy a Vodánál és a T-Mobile-nál is készül valami, úgy szinte biztosra vehetitek, hogy ezúttal sem a levegőbe beszélünk.

Nemrég írtunk egyébként róla, hogy a cég bevezetett három új havidíjas tarifacsaládot, de egyikkel sem érhető el a BlackBerry APN alapból, a Smarttarifa és Smarttarifa Extra ajánlatok részleteit megnézhetitek a szolgáltató weboldalán, ahol az egyik apró betűs felirat mellékesen tájékoztat, hogy kizárólag az "online" nevű APN-en keresztül  használható fel a díjcsomagokban foglalt adatforgalom. A Telenor ezt egyébként már korábban, az Okostarifa nevű csomagokkal is eljátszotta, hamarosan ennek a rémálomnak.

Címkék: bis telenor tarifa
süti beállítások módosítása