Azért amellett, hogy a RIM-nél a fejlesztők most gőzerővel a BlackBerry 10-en dolgoznak, láthatóan jut azért idő a régebbi OS-ek, egész pontosan az éppen aktuális legfrissebb OS csiszolgatására is. Ennek ékes példájaként a német T-Mobile letöltési oldalára felkerült egy rakás szoftverfrissítés az összes OS7.1-es készülékhez, mely természetesen - mint eddig is - a magyar T-Mobile által forgalmazott BlackBerrykre is rátehető mindenféle trükk nélkül. A különböző típusokhoz elérhető verziók a következők:

resource_monitor.jpg

Az új szoftverek egyik leglényegesebb újítása, hogy a korábbi verziókkal ellentétben integráltan tartalmazzák az Application Resource Monitor nevű hasznos kis alkalmazást, mely lényegében nem más, mint egy memóriamenedzser, melynek segítségével szinte teljesen kiküszöbölhető a BlackBerryk esetében olykor kötelező körnek minősülő memóriatisztitó reset.

Update: akinek nem működnek a linkek, próbáljon innen elnavigálni a letöltési helyhez: https://updateservice.t-mobile.net/blackberry/login.do?servcoid=TMD

Kösz a tippet Hacsinak!

süti beállítások módosítása