Vége van 2012-nek -- hála az égnek, mondhatják Waterlooban, ahol a RIM főhadiszállásán (is) javában vágják a centit január 30-ig, a BlackBerry 10 hivatalos rajtjáig. Anélkül, hogy különösebb mélyanalízist végeznénk, elmondható, hogy a RIM-nek pocsék, egyben reményteljes éve volt az idei, hiszen egyrészt soha nem volt még olyan mélyen a vállalat, mint idén, másrészt meg ugyanebben az évben megkezdődött a kilábalás, ami 2013-ban vélhetően folytatódik. És persze ne feledjük, hogy sok borúlátó jóslattal szemben a cég még mindig talpon van.

2013_fireworks.jpg

Mi itt a BerryBlog szűkebb közösségében is tűkön ülve várjuk 2013-at, ameddig már csak néhány óra van hátra, utána pedig már tényleg csak néhány nap és jön az, amin most nagyon sok múlik. Azért addig is velünk maradnak a jó öreg javás BlackBerryk, a kissé kopottas 9000-esek, a fiatalosabb 8520-asok, 9300-asok, a karcsú 9360-asok és 9790-esek, meg persze a csúszkák (9800/9810) és végül a 9900-as. Ez a család adja át a helyét jövőre a feltörekvő új generációnak. Köszönjük meg nekik az eddigi szolgálatot.

2013 tehát a BB10 éve, és remélhetőleg újra a BlackBerry éve lesz, de mindenképpen egy új éra kezdetét hozza el, búcsút intünk egy több mint tízéves platformnak és megszületik a legmodernebb, legújabb mobilos operációs rendszer. 

Egy kicsit függetlenítve magunkat a telefonunktól, a BerryBlog teljes stábja nevében kívánok mindenkinek -- legyen akármilyen telefonja -- nagyon jó 2013-at, sok felejthetetlen pillanatot, örömöt és sikert, erőt és térerőt, meg sok kitartást az esetleges nehézségekhez. 

2013-ban találkozunk!

Tom és Berry

Ennek az évnek is befellegzett -- 2012-ben sok-sok izgalmas dolog történt, amit érdemes feleleveníteni természetesen szigorúan egy üveg pezsgő társaságában. Boldog új évet mindenkinek, találkozunk 2013-ban!

smarteast.hu facebook.com/smarteastancsa

A videót Polcz Péter készítette

Címkék: smarteast