Manapság kuponlázban ég mindenki, vannak magazinok, weboldalak és egy egész szolgáltatói szektor, ami gyakorlatilag csak a kuponos akciókból él -- ahol csak pénzt lehet költeni, ott már kis túlzással mindenhol lehet kuponokat is beváltani, így van (vagy lesz) ez a mobilos alkalmazás-piacterekkel is. A BlackBerry Worldben ez a lehetőség egyelőre hiányzik (vehetsz viszont az ismerősödnek appot, ha BBM-en megkér erre), de már nem sokáig.

bbworld_kupon1.jpg

A BlackBerry 10-zel megújult BlackBerry World alkalmazás-piactéren rövidesen elindul a kuponbeváltás, ami nagy megkönnyebbülést jelent nem csak a vásárlóknak, hanem a forgalmukat növelni szándékozó alkalmazásfejlesztőknek is. A kuponrendszer létezéséről elsőként az N4BB által közreadott képernyőfotók alapján halhatott a nagyérdemű -- a srácok a náluk lévő QWERTY-s Dev Alpha C-nél látták a BlackBerry World kliensben a gyanús új menüt.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a kuponos vásárlás mikor lesz elérhető a BlackBerry Worldben, én mindenesetre élnék a gyanúperrel, hogy a BlackBerry 10 operációs rendszer 10.1-es verziójával ez a funkció is élesedni fog sok minden más mellett. 

Via N4BB.