Ma este elrepülünk Londonba, a BlackBerry egyik legnagyobb európai fellegvárába, egyrészt hogy meghallgassuk, hogyan zenél élőben House doki, azaz Hugh Laurie, másrészt meg hogy találkozzak végre Jack Potatával, és jól seggbe rúghassam azért, mert nem hajlandó megírni a kedvenc BB10-es alkalmazásairól a posztot már több mint egy hete.

triptolondon.jpg

Az úton egyébként számos BB10-es alkalmazás is segít, illetve elkísér, mint például a BlackBerry Travel, mely nyomon követi a repülőjárataimat, megmutatja a londoni hétvégi időjárást, ajánl szállást és autóbérlést. Persze autó nem fog kelleni, hiszen Londonban remek a tömegközlekedés, erre meg ott a Tube Map alkalmazás, ami az irgalmatlanul bonyolult helyi metróhálózaton segít eligazodni.

A valutaváltáshoz jól jön majd az XE Currency nevű egyszerű alkalmazás, mely napi középárfolyamon számol forintból fontba (most egyébként egész jól áll a forint a fonthoz képest), és ha netán addig elfelejtenék angolul, akkor jöhet a FancyTran, az egyik kedvenc szótáralkalmazásom, mely képes kimondani is a lefordított szöveget.

Ja igen, Londonból sajnos jó eséllyel nem fogok tudni posztolni (hacsak nincs valami eget rengető hír), szóval találkozunk hétfőn, addig is legyetek szépek és kövérek!

(A felsorolt alkalmazások BB10-es verzióit linkeltem be, de mindegyikből létezik BB OS-es változat.)

süti beállítások módosítása