Aki a BlackBerry megfizethető árú, BB10-es telefonjára vár, annak van egy jó hírem: már nem kell sokáig várnia, hiszen a mobilszolgáltatók is elkezdik rövidesen árulni a készüléket, mely nekem is nagyon a szívemhez nőtt. A telefont itt-ott persze már régóta (na jó, legalábbis pár hete) árulják, de ha a szolgáltatónál veszed meg hűségszerződéssel, jelentős kedvezménnyel juthatsz hozzá -- gondolom ezzel senkinek nem árulok el nagy titkot.

q5_hamarosan.jpg

A Q5-öt hazánkban elsőként a T-Mobile, pontosabban a Telekom kezdi árulni, a szolgáltató weboldalán a készülék múlt pénteken került ki a hamarosan kapható készülékek listájába. Ár és előrendelés egyelőre nincs, meg azt sem tudni, hogy milyen színekben kerül forgalomba a mobil, de ha lehet hinni a pletykáknak, a Telekom nem kizárólag a fekete változatot fogja forgalmazni.

A másik két szolgáltatóról egyelőre nincs hír, a Telenor továbbra is a Z10-et és a Q10-et árulja, de jóformán sehol nincs a telefonokból készleten (rendelésre viszont beszerzik), a Vodafone pedig a Z10-et forgalmazza kizárólag az új termékvonalból. 

süti beállítások módosítása