Nemrég elkezdtük, most pedig folytatjuk a -- remélhetőleg -- társadalmi hasznosságú új rovatunkat, a BBM-csatornaajánlót, melynek nem titkolt célja, hogy a BBM-re, mint közösségi platformra nagyobb figyelmet irányítson Magyarországon. Szerencsére kicsit alánk dolgozik ebben az is, hogy mióta az androidos BBM-ben és az iPhone-okre fejlesztett változatban is megjelent a Csatornák támogatása, szépen gyarapodni kezdett a magyar vonatkozású tartalmak köre -- persze azért mi nem csak ezek közül fogunk ajánlani.

alongmyway.jpg

Mondjuk éppenséggel pont BlackBerry Q10-et használ a tulajdonosa, ezzel együtt, vagy ettől függetlenül a heti csatornaajánlónkban az Along My Way csatornát ajánljuk a figyelmetekbe. Horváth Laci nevével korábban már többször is találkozhattatok itt a blogon, csinált egészen művészi tárgyfotókat a BlackBerry Q10-eséről, illetve pár évvel ezelőtt (te jó ég, ennyire régen megy már a blog?) ő nyerte a BerryBlog egyik rajongói pályázatát.

Az Along My Way tulajdonképpen egy klasszikus fotóblogot ültet át a BBM-csatornára, minden bejegyzés egy képből és annak a címéből áll. A képekről tudni kell még, hogy Laci mindegyiket jártában-keltében készíti, méghozzá a BlackBerryjével! Az eredmény néha egészen lenyűgöző, művészi élmény, akik szeretnek elmerülni a színvonalas fotográfia világában, feltétlenül iratkozzanak fel a csatornára, az alábbi QR-kód beszkennelésével, vagy a PIN beírásával:

alongmywaypin.jpg


BBM-et használsz, de még nem iratkoztál fel a BerryBlog BBM-csatornájára? Csatlakozz az egyik legfrissebb közösséghez a C000190A7 PIN-nel, vagy keress rá a BerryBlogra a csatornák közt!

süti beállítások módosítása