Tudom, hogy a BlackBerry-felhasználók általában kevéssé rajonganak a játékprogramokért, videojátékokért, de ne feledjük, hogy a BB10-es BlackBerryk már legalább olyan jó játékplatformnak számítanak, mint kommunikációs kütyünek, vagyis a két terület egyre közelebb kerül egymáshoz.

game_channel.jpg

Ennek örömére a BBM-csatornaajánló rovatunk ezen a héten a (video)játékokra koncentrál, pontosabban a Game Channel nevű, fiatal, és kevésbé fiatal játékosoknak szóló internetes magazin BBM-csatornájára. Ha egy helyen szeretnél mindent olvasni, amit a jelenleg elérhető és eljövendő játékok kapcsán érdemes elolvasni, akkor már meg is találtad, amit kerestél -- iratkozz fel a csatornára! 

A Game Channelt az alábbi QR-kód beszkennelésével, vagy a PIN beírásával találod meg, de ha beírod a csatornakeresőbe a csatorna nevét, úgy is megtalálja neked a rendszer.

game_channel_pin.jpg


BBM-et használsz, de még nem iratkoztál fel a BerryBlog BBM-csatornájára? Csatlakozz az egyik legfrissebb közösséghez a C000190A7 PIN-nel, vagy keress rá a BerryBlogra a csatornák közt!

süti beállítások módosítása