KIFUTOTT AKCIÓ!

A BlackBerry Z10 jelenleg az egyik, ha nem a legjobb ár/érték arányú okostelefon a boltokban, mely most még vonzóbb ajánlattá válhat, ha a BerryBoltból rendeled meg a készülékedet! A webshop május végéig tartó akciójában féláron kínálja a készülékhez tartozó dokkolót, illetve jelentős kedvezménnyel szerezhetsz be meglévő Z10-edhez meghatározott tartozékokat.

multimedia_z10.jpg

A BlackBerry Z10 mellé kínált Z10 multimédiás dokkoló töltőcsatlakozóval és microHDMI-csatlakozóval is rendelkezik, így kettős célt szolgálhat: a dokkolóba helyezve tölthető a telefon, illetve a telefonon lévő tartalmakat (például videókat, képeket) lejátszhatod a HDMI-kimenetén keresztül az otthoni tévéden, vagy monitorodon, netán kivetítődön.

A Z10 multimédiás dokkolóról részletesebb információkat az alábbi linken találhatsz, ugyanitt tudod megrendelni a terméket.

Az 50%-os kedvezményt technikai okokból a rendelés visszaigazolásában nem tünteti fel a rendszer, de a számla végösszege tartalmazni fogja!

Az akciós ár megrendelt telefononként egy dokkolóra érvényes! Az akció 2014. május 31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Az akció ideje alatt egységesen, 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg az alábbi, gyári BlackBerry Z10 tartozékokat is, akkor is, ha telefont nem vásárolsz mellé:

BlackBerry Z10 széthajtható védőtok, fehér

BlackBerry Z10 övcsipeszes bőrtok, fekete

BlackBerry Z10 flip védőtok, fehér

Végül ne feledd, hogy ha készüléket rendelsz a BerryBoltban, a csomagot az ország egész területén ingyenesen szállítjuk házhoz, vagy az általad kiválasztott Pick Pack Pontra!

Címkék: akció berrybolt z10
süti beállítások módosítása