A BlackBerry idén érkező újdonságai úgy látszik egyre több ember fantáziáját mozgatják meg, ahogy sorra érkeznek a kiszivárgott fotók a vélt vagy valós prototípusokról, illetve tesztpéldányokról. Egymást érik az ügyes dizájnerek által készített koncepciók, látványtervek is, eddig éppen csak a BlackBerry hallgatott mélyen arról, hogy pontosan mit is forral az év második felében -- a dizájn valahogy olyannyira tabu lehet náluk, hogy még a februárban bejelentett QWERTY-s újdonságról (ami akkor még Q20, most már Classic néven fut) sem láthattunk egyetlen hivatalos fotót, vagy látványtervet.

Szerencsére mindig van, aki ilyenkor ellátja a közösséget infókkal, kémfotókkal és egyebekkel, ami már csak azért is becsülendő, mert sokan az állásukat kockáztatják azért, hogy az olyan képek eljussanak a nagyközönséghez, mint amilyent a az N4BB is közzétett a minap.

wmere_proto.jpg

Most meg itt van egy újabb fotómontázs, ami a Windermere állítólagos prototípusát mutatja, és bár valóban hasonlít a működő prototípushoz, mégis más kissé: ennek a telefonnak, vagy nevezzük inkább QWERTY-phabletnek lekerekített sarkai és fehér billentyűi vannak -- amire még írásjelek sincsenek felszitázva.

wmere_proto2.jpg

Személy szerint egyetértek a BerryFlow szerzőjével, ez vagy egy rajongók által összeeszkábált koncepció, vagy egy olyan, korai fázisú, vélhetően nem is működő dummy, amit a BlackBerry mutogatott néhány beavatottnak a Windermere fejlesztésének korai fázisában azzal, hogy "tessék, így fog nagyjából kinézni, mit szóltok hozzá?"...

...és ti mit szóltok hozzá?

Via BerryFlow.

 

süti beállítások módosítása