A telefonok doboza valahogy soha nem hozott különösebben lázba, én inkább úgy tekintek rájuk, mint egyszerű védelmi megoldásokra, aminek az a célja, hogy a drága kütyüt megvédje mindenféle behatástól az alatt a hosszú út alatt, míg eljut a gyártótól a végfelhasználóig. Manapság persze már marketingcélokat is ellát a csomagolás, de az biztos, hogy a BlackBerry Passport esetében ezen sokat nem agyaltak, a BlackBestia doboza ugyanis így néz ki:

passport_box.jpg

Vagyis egy nagy fekete, négyzetes alapterületű tégla, Work Wide felirattal (mondjuk ez nem is olyan rossz szlogen). Ez a csodálatos formavilág ráadásul tökéletesen illeszkedik a Passporthoz, vagyis annak jókora méretű négyzetes kijelzőjéhez is. Hozzáteszem, ebben a dobozban állítólag csak a sajtónak küldött minták lapulnak (a BlackBerrynél bevett szokás, hogy külön csomagolják ezeket a példányokat), de nem lennék meglepve, ha valami hasonló lenne a végleges, kereskedelmi kit is.

Gondolom a következő napokban látunk majd egy rakás kicsomagolós videót is, majd azokat is jól megszemlézzük a műfaj szerelmeseinek legnagyobb örömére.

Via CrackBerry fórum.