Pont a legjobbkor, a karácsonyi szezon elején kerül a boltokba a BlackBerry Passport vörös kiadása, mely egyfajta exkluzív, limitált szériának tekinthető, pont mint anno az átkos rendszerben az a bizonyos vörös útlevél. A vörösben ha lehet még különlegesebbnek, még dögösebbnek (vagy még ördögibbnek?) ható készüléket november közepén leplezte le John Chen, akinek ígéretéhez igazodva az első megrendelők pedig a napokban kaphatják kézhez a telefonjukat.

red_passport.jpg

A vörös színű Passport exkluzivitását jól jelzi az ára is, hiszen jelenleg 699 dollárt kérnek ezért a modellért, más kérdés, hogy az Amazon időközben a fekete színű változat árát is felemelte suttyomban 499 dollárról 610 dollárra, ettől még a jelenlegi bestseller toplistán ott van a telefon a második helyen (azért a másodikon, mert közben az Amazon Fire HD beelőzte a Black Friday akció miatt).

Gondolom köztetek is van olyan, aki szívesen rátenné már a kezét a vörös BlackBestiára, nos egyelőre semmi hír róla, hogy errefelé is kapható lesz, úgyhogy hacsak nem tud valaki egy jó import-forrást, attól tartok még jó sokáig várhat az exkluzív kiadású BlackBerryre.

süti beállítások módosítása