A hét közepétől végre nem másodrendű állampolgárok a Windows Phone telefonokkal rendelkező felhasználók a szupernóvaként táguló BBM-univerzumban, megjelent ugyanis az ablakos (vagy csempés? én már teljesen össze vagyok zavarodva!) platformhoz a BlackBerry Messenger legújabb változata, mely immár a BBM-csatornákat is kezeli.

windows-phone-channels.jpg

A funkció fejlesztésével mondhatni nem siettek a srácok, a BlackBerry saját közösségi platformjának Twitter- szerű megoldása már 2013 év végétől elérhető a BB10-felhasználók számára, Androidon és iOS-en pedig több mint egy éve böngészhetők a csatornák. Időközben azért a rendszer is sokat fejlődött persze, elsősorban az adminok dolga lett könnyebb, pontosabban nemrég végre lehetővé vált, hogy több adminisztrátora is legyen egy csatornának, pont úgy, mint a Facebook-oldalaknál, ez pedig céges környezetben úgy kellett már, mint egy falat pizza az éhező rendszergazdának.

Nemrég pedig megjelent a posztok targetálási, vagyis célzási lehetősége, amivel mindenféle demográfiai szempontok szerint lehet megjeleníteni a tartalmakat, illetve a felhasználó által használt telefon operációs rendszerére is lehet targetálni -- vagyis mostantól akár kizárólag a Windows Phone-os feliratkozóknak is meg lehet jeleníteni posztokat.

A BlackBerry Messenger Windows Phone-ra fejlesztett változata ingyenesen letölthető a Windows Piactérről. Ha pedig letöltöttékek, ne felejtsetek feliratkozni a BerryBlog BBM-csatornájára, mely több mint ezer tagjával a legnagyobb hazai BBM-es közösség! PIN: C000190A7

süti beállítások módosítása