Már megint ez a Facebook. Nem elég, hogy mostanában tele van nyaraló, boldog ismerősök fotójával, állandóan csak a probléma van vele. Most például az, hogy nem csak nyaraló, boldog ismerősök fotójával van tele, hanem nyaraló, boldog ismeretlenekével is.

facebook_hq.jpg

Valami történhetett a BB10-es Facebook-kliens és/vagy a Facebook háttérrendszereivel az elmúlt hetekben, felborulhatott a harmónia, vagy az összhang, egyre többen jelzik ugyanis, hogy ha elindítják a programot, vagy szimplán csak belépnek az oldalra, ahelyett, hogy a jól megszokott kontent fogadná őket, tök ismeretlenek fotóit nézegethetik. Azért persze nem ok nélkül kerülnek oda ezek a bizonyos fotók, többnyire olyan tartalomról van szó, melyet valamelyik valódi ismerős lájkolt, netán hozzászólt.

Amellett, hogy ez már önmagában felvet elég komoly adatvédelmi aggályokat, mondanom sem kell, hogy teljesen használhatatlanná teszi a programot. Az egyelőre nem teljesen világos, hogy ki tehető mindezért felelőssé, de azt hiszem ez nem is igazán számít, ez egy olyan probléma, ami mielőbb megoldásért kiált, különösen akkor, ha a rendkívül biztonságtudatos BlackBerry-platformot is érinti.

Ha tehát nálad is tele van tehát ismeretlenekkel a Facebook, az nem a kezdődő alzheimer jele, a hiba nem a te készülékedben van. Mindenesetre ha te is tapasztaltad a fenti problémát, jelezd akár itt a kommentek közt, akár a Facebook-oldalunkon (mwhehehe)...

Címkék: facebook kliens bb10

süti beállítások módosítása