Az előző hír (megszűnik a Facebook-támogatás BB OS-en és BB10-en) fényében némileg joggal taszajthatja magát minden igaz szívű BlackBerry-felhasználó letargiába, már ha aktív közösségi életet él online, szóval valamicske kompenzációt jelenthet, hogy a jelek szerint vannak még fejlesztők, akik nem szálltak le a hajóról. Frissült az Inst10, az egyik legnépszerűbb Instagram-kliens BB10-en.

ins10-banner.jpeg

A 3.2.100.1-es verziószámot viselő új kiadás jó sok hibajavítást hoz, a legnyilvánvalóbb fejlemény a legújabb Instagram API támogatása -- már csak azért is, mert ezen bukott ugye el a gyári Facebook-kliens. Vagyis a frissített klienssel az egész alkalmazás jobban használható, és (remélhetőleg) kihasználható vele az Instagram összes funkciója.

Az új API támogatása mellett több, a felhasználói profilhoz kötődő hibát elhárítottak a fejlesztők, illetve a privát üzenetekben küldött és fogadott fotók, valamint a további kommentek betöltődésének a kálváriája is megszűnt.

Fontos, hogy az Inst10 bár ingyenes alkalmazás, a Pro kiadás több effektet és szűrőt kínál, néhány euróért cserébe. Az Inst10-et egyébként ugyanaz a Nemory Studios fejleszti, amelyik a Face10-et is, vagyis az egyetlen, natív külsős fejlesztésű Facebook-klienst BlackBerryre.

Az Inst10 letölthető a BlackBerry Worldből erre a linkre kattintva.

süti beállítások módosítása