A mai nap nagy híre, hogy a BlackBerry két újabb androidos mobilja, a DTEK50 és a DTEK60 megjelent Indiában, az egyik legnagyobb helyi okostelefon-disztribútor, az Optiemus kínálatában. Bár Indiáról van szó, nem érdemes lebecsülni ennek a dealnek a jelentőségét (pont azért, mert Indiáról van szó), még akkor sem, ha arrafelé nem feltétlenül a drágább telefonokat kapkodják a népek. Itthon talán ennél picit nagyobb relevanciájú hír, hogy a múlt héten a DTEK50 szép csendben feltűnt a Telekom kínálatában.

dtek50_telekom.jpg

A legnagyobb hazai operátor ezúttal is (mint a PRIV-nél) csak a katalógusba listázta be a telefont, ami azt jelenti, hogy a DTEK50 egyetlen boltban sincsen kirakva, kizárólag online rendelhető - viszont pár nap alatt bárhová elküldik az országba.

Az árakat végigböngészve az is látszik, hogy a szolgáltató a gyártói pénzpumpa híján alaposan megkéri az árát a DTEK50-nek, így aki Dominóval, vagy előfizetés nélkül szeretne ilyen telefont venni, 126 ezrest kell leszurkolnia (online kedvezménnyel!). Persze ettől még valamilyen drágább díjcsomagra vállalt hűséggel az ár szokás szerint lejjebb tornászható, és kérhető kamatmentes részletfizetés is a telefonra, szóval ebből a szempontból meg jó, hogy a Telekom felkarolta a jelenlegi legolcsóbb androidos BlackBerryt.

A DTEK50-et itt találjátok meg a Telekom honlapján.

süti beállítások módosítása