Szükséged lenne egy nagykapacitású külső akkura a BlackBerrydhez, de nem bízol meg 100%-ban az utángyártott megoldásokban? Jól teszed! Szerencsére mostantól nem kell semmilyen kompromisszumot kötnöd, hiszen már a BlackBerrynek is van olyan külső áramforrása, mellyel akár többször is feltöltheted a telefonod!

mp12600.jpg

A BlackBerry MP-12600 külső akku - mit tesz a véletlen - egy 12600 mAh-s áramforrást rejt a díszes burkolat alatt, melyhez párhuzamosan két eszköz is csatlakoztatható. Ezek közül az egyiket 1 A, a másikat 2 A erősségű árammal tölti a rendszer, miközben maga az akku egy microUSB-töltőn keresztül táplálható árammal.

A BlackBerry vadonatúj külső akkuja a kapacitását meghazudtolóan vékony és könnyű, így szinte észre sem veszed, hogy a táskádban van, ám akkor mindennél jobban fogod értékelni, ha a mobilod akkumulátora az utolsókat rúgja, és napokon át nem kerülsz konnektor közelébe.

A BlackBerry MP-12600 megvásárolható a BerryBoltban, erre a hivatkozásra kattintva.


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.