A KEYone kieső kijelzőjével kapcsolatos fiaskót mára példás módon megoldotta a BlackBerry Mobile, mindez azonban nem jelenti azt, hogy a kijelzőt ne érhetné más baleset, tipikusan például amikor egy óvatlan pillanatban földbe csapódó mobil miatt ripityára törik az üveg. Vannak telefonok, melyeknél kész rémálom kicserélni a megsérült kijelzőt, de a KEYone nem ilyen - és nem, nem azért, mert a panel előzékenyen kiesik magától!

A fenti videót ugyanaz a JerryRigEverything csatorna tette ki a YouTube-ra, aki eredetileg a KEYone kijelzőgate-jét elindította, most pedig csupa jó szándéktól vezérelve Jerry megpróbált mindent helyrehozni, amit tönkretett. A videóból látszik, hogy a KEYone kijelzőjét pofonegyszerű cserélni, ami persze továbbra sem feltétlenül jelenti azt, hogy otthon érdemes vele próbálkozni, mindenesetre a javítóműhelyek talán könnyebben vállalnak be ilyen melókat, feltéve, hogy be tudják szerezni az alkatrészt.

Apropó alkatrész, a videón az is látszik, hogy a KEYone egyébként meglehetősen nagy kapacitású (3505 mAh-s) akkumulátorát bezzeg úgy odaragasztották a mobil hátuljához, hogy ha eredetileg csak fele ilyen erős ragasztót tettek volna a kijelző alá, soha senkinek nem lett volna panasza kipotyogó kijelzőkre.

süti beállítások módosítása