Még javában tombol a nyári uborkaszezon, az idestova nyolc hónapja tartó KEYone hype-ot viszont ilyenkor is igyekszik fenntartani a BlackBerry Mobile, félig-meddig az indiai piacon mától elérhető limitált kiadású, fekete színű változat segítségével. Amit egyébként mint kiderült, a TCL gyárt, nem is az Optiemus, vagy legalábbis most még, mert később majd azért Indiába kerül a gyártás. Te sem tudod lassan követni? Nem vagy egyedül!

A fekete KEYone bemutatkozása óta elég sok potenciális vásárlót és rajongót foglalkoztat a kérdés, hogy ez a változat vajon kapható lesz-e a nyugati világban, mondjuk mifelénk Európában. A magánimportra építők számára nem túl jó hír, hogy az egyetlen indiai forgalmazó, az indiai Amazon egyáltalán nem végez exporttevékenységet, illetve egy vevőnek legfeljebb egy telefon jár, vagyis aki fekete KEYone-okkal megrakodva tervez hazatérni Újdelhiből, az így vagy úgy, de komoly problémákba fog ütközni, már a vásárlás során.

A fentebb említett kérdésre (vagyis mikor jön Európába a fekete KEYone) szerencsére ha minden igaz, hamarosan választ kapunk, legalábbis egy elég gyanús posztot tett ma ki a BlackBerry Mobile a Twitter-oldalára (lásd fent), melyben feltűnően bőkezűen bánnak a fekete színnel. Másfelől pedig feltűnik az IFA / BERLIN felirat is a szpotban (jobb szót nem találtam rá), ami nem mellesleg az egyik legnagyobb elektronikai szakkiállítás a világon.

Az idei expó szeptember 1-jén kezdődik és szeptember 6-ig tart, a többit mindenki gondolja/képzelje hozzá (segítség, van még egy koordináta is a tweetben).

Via Twitter.

süti beállítások módosítása