Ma már mindenki számára nyilvánvaló, hogy a KEYone-ok első verzióinak gyártásakor felmerült némi probléma a kijelző ragasztását illetően, egész pontosan az ominózus ragasztás hiánya vagy inkább hiányossága, ami azt eredményezte, hogy a telefon kijelzője relatíve kis mechanikai behatásra kipotyogott a helyéről. A gyártási hibát szerencsére hamar orvosolták, a KEY2 megjelenését követően pedig azonnal adta magát a kérdés, hogy vajon az utódmodell ehhez képest hogyan bírja a gyűrődést. 

Az első tesztet ugyanaz az ember, Zack Nelson végezte el a KEY2-t, az eredményt pedig az általa üzemeltetett, kissé beteg JerryRigEverything csatornán lévő videón látjátok. A videót csak erős idegzetűek nézzék meg, a KEY2-t ugyanis 6 és fél perc alatt

  • össze-vissza karcolják
  • megégetik
  • feszegetik

Ouch, ez biztosan fájhatott, a végeredményt azért nem lövöm le, hogy a legbátrabbaknak is legyen valami jutalma.

Vége a végtelennek tűnő várakozásnak, megérkezett Magyarországra a BlackBerry KEY2, a BlackBerry Mobile új QWERTY-s zászlóshajója! A készülék fekete és ezüst színben került forgalomba, mindkét változat raktárról elérhető a BerryBoltban, a BlackBerry okostelefonok legnagyobb magyarországi márkakereskedésében.

blackberry_key2_og.jpg

A készülék két év hivatalos, gyári jótállással, ingyenes házhoz szállítással, garanciafutár-szolgáltatással, most ajándék StilGut USB Type-C dokkolóval* lehet a tiéd!

A BlackBerry KEY2-ról itt olvashatod el a részleteket, ugyanitt tudod leadni rá a megrendelést.

*Az akció 2018. augusztus 31-ig vagy a készlet erejéig tart.


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.