Nagyon úgy fest, hogy a BlackBerry Mobile múlt hónap végén bejelentett új okostelefonja, a KEY2 LE megjelenése már itt van a kanyarban, legalábbis egyre több helyen adható le előrendelés az új készülékre, mely három színváltozatban lesz elérhető, régiótól függően különböző kiépítésben. Jó hír, hogy már Magyarországon sem kell sokáig várni arra, hogy megkaparintsd a KEY sorozat legújabb, elérhető árú tagját, a BerryBolt ugyanis a mai naptól vesz fel előrendeléseket - egyelőre a világűrkék színű változatra.

A részletekért és az előrendelésért kattints ide!

slate_key2le.jpg

Az újdonság a várakozások szerint október közepén jelenhet meg a kínálatban, szokás szerint hivatalos, kétéves gyártói garanciával, ingyenes házhozszállítással és szakértői támogatással. Ráadásul most egy 

Függőség-ellenszert is csomagol a BerryBolt az első 50 vásárlónak,

nehogy a túl sok gombnyomogatás károsan hasson a hús-vér kapcsolatokra. Ez pedig nem más, mint egy eredeti Utazó Scrabble társasjáték, mellyel a család és baráti társaság felhőtlenül múlathatja az időt akár út közben is.

A készülék pezsgőarany és lángvörös (mindkettő dual SIM-es) változatára a következő hetekben indul az előrendelés.


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása