Gondolom az utóbbi napokban többször is szembe jött már veled valamilyen formában a Black Friday promóció, ami valójában egy nagyon népszerű észak-amerikai népszokás, nevezetesen a vásárlás egyik legfontosabb ünnepe. Voltaképpen ilyenkor veszi kezdetét a karácsonyi őrület, sokan ilyenkor vásárolnak ajándékokat a visszautasíthatatlan ajánlatoknak köszönhetően.

berrybolt_black_friday_akcio_fb.png

Ez a népszokás, illetve az ünnep egyre népszerűbb itthon is, és természetesen csatlakozik hozzá az egyetlen, kifejezetten BlackBerrykre szakosodott hazai webshop, a BerryBolt is.

A BerryBolt Black Friday akciójában idén először nem csak különféle tartozékokhoz, hanem mobiltelefonokhoz is jelentős árengedménnyel juthatsz hozzá, szóval érdemes figyelni a webshop Black Friday akciós oldalát (lásd lenti hivatkozás), ahol a kedvezményes árak 2018, november 23-án 0:01-től 2018. november 23-án 23:59-ig automatikusan jelennek meg (az akció a készlet erejéig tart).

Black Friday akciós oldal a BerryBoltban


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

Van néhány olyan sorozat vagy film, ahol időről-időre feltűnnek a (fő)szereplők kezében különféle BlackBerryk -- az egyik kedvencem a Netflixen futó House of Cards (kártyavár), ami a sorozat elejétől kezdve az utolsó, alig pár hete "adásba került" befejező évadáig hű volt a márkához. Szintén a befejező évadhoz ért, mily meglepő éppen szintén néhány hete az HBO itthon méltán elég sikeres családimaffia-sorozata, az Aranyélet is, ahol persze szintén epizódszerepet kap egy BlackBerry (konkrétan egy Passport).

aranyelet.JPG

Ebből is látszik, hogy az IGAZÁN fontos emberek BlackBerryvel, netán iPhone-nal nyomulnak, esetleg mindkettővel, utóbbi aztán az igazi aranyélet (bocs).

A fenti képernyőfotó amúgy a 3. évad 2. epizódjának egy jelenetéről készült, aki tudja, hogy kik beszélgetnek a jelenetben (és főleg miről), okvetlenül kommentelje be ide vagy a Facebook-oldalunkra 

Kösz a tippet Tuzson!