Jó rég nem frissültek már bizonyos BlackBerry appok a Play Áruházban, úgyhogy mondhatni éppen itt volt az idő egy olyan frissítési hullámra, melyek a szokásos hibajavításokon túl egy-két újabb funkciót is belecsempésztek egyik-másik alkalmazásba. A most megjelent frissítések mégis inkább inkább csak egy kissebb, ám sokak számára annál jelentőségteljesebb, mondjuk úgy kozmetikai változást hoztak: a sötét hátteret. Wow, ez aztán az innováció!

Na jó, azért ne legyünk teljesen igazságtalanok, a sötét háttér most amellett, hogy ízlés kérdése, kinek mi tetszik, jobban kíméli a szemet, illetve az OLED-kijelzős telefonok akkumulátorát (ne feledjétek, hogy ezek az appok nem csak BlackBerrykre tölthetők le). A BlackBerry a Hub esetében már korábban aktiválta ezt a funkciót, mostantól pedig a Naptár, a Partnerek (névjegyzék), Feladatok és Jegyzetek appban is változtatható a háttérszín.

darkcalendar.jpg

Egyéb újítások két appba kerültek bele, szépen sorjában így:

  • BlackBerry Hub:
    • Megjelent a Priority Hub üzemmód, amivel gyorsan megtekinthetők a legfontosabb kapcsolatoktól érkező üzenetek,
    • Illetve bekerült a támogatott chatplatformok közé a WhatsApp Business
  • BlackBerry Partnerek:
    • Új funkcióként került a programba a névjegyeken szereplő információk szelektív megosztása. Vagyis ha például valakinek tovább akarsz küldeni egy névjegyet, de nem szeretnéd az illető telefonszámát is elküldeni, mostantól megteheted.

Az appok új kiadásai elérhetők a Play Áruházból, illetve beállítástól függően automatikusan letöltődnek a készülékre.

süti beállítások módosítása