Mai friss hírünk, hogy kint vannak a T-Mobile webshopjában a BlackBerry 9800 aka. Torch árai, bár a készülék egyelőre továbbra sem vásárolható meg a szolgáltatónál, a weboldalon még mindig a hamarosan érkező mobilok közt szerepel a modell. A webshopban megjelent árak alapján kijelenthető, hogy a Torch nem lesz olcsó mulatság (míly meglepő): a készülék ára 30 ezer forintról indul, a listaár pedig 156 ezer forint - ebből jön le 5 százalék kedvezmény, ha valaki a webshopban rendel.

Összehasonlításképpen, egy Bold 9700-ért nulla forintért is hozzá lehet már jutni, a QWERTY-s modell listaára pedig 118 ezer forint, vagyis az új csúcsmodellért jelentős felárat fog kérni a szolgáltató. A BlackBerry 9800-at más modellekhez hasonlóan részletfizetéssel is el lehet egyébként vinni, 24,5 vagy 34 ezer forintos indulóval, havonta 6670 forintos törlesztés mellett (szokás szerint 12 hónapig tart).

A BlackBerry Torch premierjének időpontja egyelőre továbbra sem ismert, a legfrissebb, tegnapi információk szerint a készülékek még nem érkeztek meg a T-Mobile raktárába. A BerryBlognak a szolgáltatónál elmondták, hogy a beérkeztetést a T-Mobile előírásai szerint egy validációs tesztnek is követnie kell, a forgalmazás pedig csak akkor indulhat be, ha ezen a teszten minden rendben találtatik.

Amint lesz további információnk a rajtról, jelentkezünk.

Via PDAplus.

süti beállítások módosítása