Nagyjából a PlayBook bejelentése óta tudjuk, hogy a RIM tabletje és a BlackBerryk (hogy pontosan mely típusok, az egyelőre nem világos, de az újabbak vélhetően mindenképpen) szinkronizálni tudnak majd egymással különféle szolgáltatásokat, tartalmakat, hovatovább az eredeti koncepció még az volt, hogy a PlayBook lényegében csak egy nagyobb kijelző lesz a BlackBerrykhez.

Ma már tudjuk, hogy ennél többről van szó, illetve az alábbi videó révén most már betekintést kaphatunk abba is, pontosan mire lesz képes egy PlayBook és egy BlackBerry okostelefon együtt. A két eszköz az eddigi információknak megfelelően Bluetooth-kapcsolaton kommunikál majd egymással, továbbá tudható, hogy a PlayBook semmilyen e-mailt vagy PIM-adatot nem tárol el a háttértárán, az információk a kapcsolat bontásakor azonnal törlődnek a tabletről.

A BlackBerry Bridge-nek nevezett szolgáltatás révén egyebek mellett az e-mailek és a naptár hatékony szinkronizációja válik lehetővé: ahogy a videón is látszik, ha megnyitunk vagy flagelünk egy e-mailt a PlayBookon, a telefonon is változik a státusza, és vice versa. Mindemellett az internetelérést is a BlackBerry biztosítja a tablet számára.

Mindez azt jelenti, hogy a PlayBook a céges felhasználók számára nemcsak a hatékony, de biztonságos munkafolyamat támogatója is egyben.

süti beállítások módosítása