Azért a hazai BlackBerry-közösség számára is nagy nap ez a mai, hiszen február elsejével, az ígért időpontot tartva megérkezett a BlackBerry Torch az első hazai szolgáltatóhoz. A T-Mobile webshopjában mától vásárolható meg a készülék - egyelőre nem tudni, hogy az üzletekben van-e készleten, mindenesetre aki a webshopban rendel, jó ha tudja, hogy 5 százalék kedvezményt kap, tehát lehet, hogy nem is éri meg a T-Pontot felkeresni.

A Torch ára ugyan korábban már kiszivárgott, de a T-Mobile később eltávolította az oldalt, amin a készülék szerepelt, most viszont már teljesen hivatalos árakat tudunk. Ezek egyébként gyakorlatilag nem különböznek a január végén a webre kikerült áraktól, vagyis a Torch listaára 156 ezer forint, két év hűséggel pedig 120 ezret kell érte kifizetni, a legolcsóbb konstrukció a MédiaMánia XL díjcsomaggal a tarifára vállalt két év hűséggel 30 ezer.

Összehasonlításképpen, nagyjából egy éve (január 19-én) a Bold 9700-asért 85 ezer forintot kellett fizetni két év hűségvállalás mellett (azóta ez az ár ötezer forintot csökkent).

Címkék: t mobile 9800 torch
süti beállítások módosítása