A BlackBerryk Facebook-kliense talán az egyik legjobb natív kliens, amit valaha láttam, mégpedig azért, mert a közöséggi oldal használatára tervezett alkalmazás nagyon jól struktruáltan illeszkedik a telefon üzenetkezelő rendszerébe. A program jelenleg az 1.9.0.20-as verziónál tart (bár létezik belőle ennél frissebb, 1.9.0.26-os nem publikus build is), az új kiadás telepítése után azonban többen arra panaszkodtak, hogy nem kapják meg a korábban megszokott értesítéseket a BlackBerryjükre.

A probléma pontos okát egyelőre senki sem tudja, és ha minden igaz, a RIM-nél dolgoznak valamilyen megoldáson, de ha valaki ilyesmit tapasztal, két helyen érdemes körülnéznie, hátha maga is megoldást találhat.

A check-list első elemeként a Facebook-alkalmazásban az opciók menüpontot megnyitva ellenőrizni kell, hogy a "Facebook notifications" sor melletti jelölőnégyzetben van-e pipa...

...emellett szükséges lehet, hogy a Facebook fiókbeállításoknál az "Értesítések" menüpont alatt kipipáljuk a blackberrys Facebook-kliensnél a jelölőnégyzetet, vagyis engedélyezzük a Facebook szervere és a platform közti kommunikációt.

Remélhetőleg ezzel mindenkinek megoldódnak az értesítésekkel kapcsolatos problémái, és akadály nélkül tudja ontani magából a Facebook állapotjelentéseket, fényképeket és kommenteket!

Ti egyébként milyen sűrűn használjátok a Facebookot a mobilotokról?

süti beállítások módosítása