A minap sikerült felfedezni egy egész jól összerakott mikroszájtot a Vodafone Magyarország oldalán, ahol tök érthetően és világosan taglalják, hogy mi is az az okostelefon, mi mindenre lehet használni egy ilyen készülékeket. Az oldal létrejöttének célja persze elsősorban az eladások ösztönzése, amivel tulajdonképpen semmi baj nincs, más kérdés, hogy a Vodafone a BlackBerry-eladásokat láthatóan nem annyira akarja ösztönözni.

Az "Okostelefont mindenkinek!" oldalon szereplő, úgynevezett kiemelt okostelefonok közt egyáltalán nem szerepel BlackBerry, pedig a Vodánál jelenleg legalább három modell is kapható. Ennél sokkal furcsább, hogy a teljes kínálatra kattintva szintén nem látunk egy darabot sem a RIM készülékeiből.


BlackBerry, a Vodafone szerint

Pedig a platformokat és az alkalmazás-piactereket bemutató részen szentelnek helyet a BlackBerryknek is, egész jól összefoglalva a rendszer eszenciáját, érthetetlen tehát, hogyan fordulhatott elő, hogy az oldalon szereplő terméklistában ez a márka egyáltalán nem képviselteti magát.

Azért a teljesség kedvéért muszáj megjegyezni, hogy a T-Mobile okostelefon-aloldala sem tökéletes - itt ugyan szerepelnek BlackBerryk, csak éppen az új, lassan két hete kapható csúcsmodellt, a Torchot nem lehet megtalálni.

süti beállítások módosítása