A T-Mobile bejelentette, hogy elérhető a webshopban a Bold 9780, megemlítve, hogy a telefon "március folyamán" kapható lesz az üzletekben is. Wow, az azért elég tág launch időpont, nem? Megpróbálunk kicsit több konkrétumot megtudni, addig is álljon itt a teljes sajtóközlemény szövege:

Már kapható a T-Mobile webshopjában az új BlackBerry® Bold™ 9780!

A hazai piacon elsőként a T-Mobile-nál kapható a BlackBerry sorozat új tagja, a BlackBerry® Bold™ 9780, amely jelenleg előrendelhető a mobilszolgáltató webshopjában, március folyamán pedig üzlethálózatában is elérhető lesz.

Az új készülék, amely a második 6-os BlackBerry operációs rendszerű készülék a T-Mobile kínálatában, a 9700-as modell helyébe lép prémium megjelenésével, erősebb tudásával.

A BlackBerry 9780-at rendkívül egyszerűen kezelhető QWERTZ billentyűzettel, valamint optikai trackpaddel szerelték fel. Az új modell számos fejlesztést tartalmaz, ezek közé tartoznak a webkit alapú böngésző, az univerzális kereső, valamint a megújult kommunikációs és multimédiás képességek. A kényelmi funkciók közül az egyik legfontosabb a beépített, több ezer alkalmazást magába foglaló BlackBerry App World alkalmazás piactér, a multimédiás funkciók közül pedig az 5 megapixeles, autofókusszal és képstabilizátorral ellátott kamera. A készülék a helyfüggő alkalmazások közül például geotaggelésre is lehetőséget nyújt. A BlackBerry 9780 támogatja a közösségi megoldásokat, beépített chat, Facebook és Twitter alkalmazásokkal rendelkezik.

Az alkalmazások és a BlackBerry App World rendszer használata adatforgalmat generál, a BlackBerry szolgáltatásban foglalt adatmennyiség terhére. Érdemes előre tájékozódni a leforgalmazható adatmennyiség nagyságáról. A telefon által nyújtott többletszolgáltatások (telefonálás és SMS funkciókon kívül) csak aktív BlackBerry és mobilinternet előfizetés mellett elérhetőek.

A BlackBerry Bold új előfizetéssel, az előfizetésre és a MédiaMánia XL díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal a T-Mobile-nál már 0 Ft-ért elvihető.

Az Üzletszabályzatnak megfelelő hitelképességi vizsgálat alapján adott esetben ún. mobil előleg befizetése is szükségessé válhat.

A további részletek és feltételek a T-Mobile holnapján olvashatók.

Címkék: t mobile bold 9780
süti beállítások módosítása