Az elmúlt másfél napban nagyjából minden a PlayBookról szólt a RIM kapcsán, de ennek most vége! Legalábbis egyelőre.

A szokás szerint jól értesült BGR ugyanis megszellőztette, hogy a GSM-régióba még a nyáron, várhatóan júniusban vagy júliusban megérkezik a full érintőkijelzős Curve Touch (nem biztos még, hogy ez lesz a márkaneve, bár az elég valószínű, hogy a Curve családba tartozik majd). Az újdonság teljesen új termékvonalat visz a RIM portfóliójába, az alsó-középszegmensben ugyanis eddig egyáltalán nem volt érintőkijelzős modellje a kanadaiaknak.

A GSM-verzió paraméterei állítólag szinte teljesen megegyeznek majd a CDMA-változattal, vagyis a Curve Touch 3,25 hüvelykes, 480x360 pixel felbontású kijelzővel és 800 MHz-es CPU-val rendelkezik majd. Az eddigi BlackBerrykkel összehasonlítva kifejetetten vékonynak tűnő telefon először állítólag a T-Mobile választékában tűnik majd fel.

Update: A fenti kép alighanem ügyes photoshop-munka lehet, legalábbis érdekes, hogy oldalnézetből látszik a QWERTY-gombsor, az előlapról pedig hiányoznak a híváskezelő gombok és a trackpad, holott a korábbi termékgrafikán mindkettő szerepelt. Ettől persze az infók még lehetnek valósak, előbb-utóbb vélhetően az igazi termékről készült képek is eljutnak majd hozzánk.

süti beállítások módosítása