A válasz a címben szereplő kérdésre egyszerű: az Egyesült Államokban és Kanadában természetesen, ám aki utazás nélkül hozzá akar jutni már most egy PlayBookhoz, annak jó hír, hogy az Európai Unióból is megrendelheti, így akár már a jövő héten taperolhatja a RIM tabletét - ráadásul vámoltatni sem kell a holmit.

A PlayBooknak jelenleg két változata is beszerezhető Nagy-Britanniában az angol Amazon közvetítésévell, bár az amerikai import miatt kissé borsos áron: a 16 gigabájtos példány 499, a 64 gigabájtos pedig 699 fontba kerül. Ha magyarországi szállítást kérünk (ez pár nap alatt ideér), erre még 18 font postaköltség jön, tehát a végösszeg 517 font lesz egy 16 GB-os PlayBook esetében. Ez mai árfolyamon számolva nagyjából 154 ezer forint tokkal-vonóval.

Nem olcsó, az biztos, de lényeg, hogy akinek azonnal kell egy PlayBook, akár már most is vehet magának egyet Európában. (A félreértések elkerülése végett szólunk, hogy ez még nem a hivatalos angol fogyasztói ár, mivel Angliában hivatalosan nem árulja a RIM a PlayBookot.)

süti beállítások módosítása