Mielőtt valaki azzal jönne, hogy vegyünk a kezünkbe egy gimnazista történelemkönyvet, nem, nem a szövetséges csapatok normandiai partraszállásáról van szó jelen esetben. D, mint droid, vagyis android-nap van itthon, illetve volt tegnap, ezért is van tele a feedreaderünk csupa olyan poszttal, ami örömmel hirdeti, végre elérhetővé vált a fizetős Android Market Magyarországon is. Pontosabban elérhetővé válik majd valamikor legkésőbb a jövő héten.

Nagy nap ez a mai tehát, ha úgy tetszik egy újabb lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy helyre álljon a világ rendje, az androidos készülékek tulajdonosai fellélegezhetnek, hiszen a korábbi teljes bizonytalan lét után egy csapásra több tízezer új app vált számukra elérhetővé. Hogy ebből mennyit akarnak majd megvenni, az más kérdés, de bővült a választék, ami mindenképpen kedvező tendencia.

Egyébként ha valaki fél évvel ezelőtt megkérdez, melyik lesz előbb itthon, BlackBerry App World, vagy fizetős Android Market, nem vagyok biztos benne, hogy az előbbi lett volna a tuti tippem, dehát végül a sors keze (vagy a RIM) közbeavatkozott.

Ezennel tehát önfeledt böngészést és app-vásárolgatást kívánunk minden kedves androidos, vagy Android-párti olvasónknak - BerryBlog loves Android!

süti beállítások módosítása