Múlt hét pénteken megírtuk, hogy most hétfőn megjelenik a Telenor készülékválasztékában a BlackBerry Torch és Curve 3G, a jelek szerint azonban valami zavar támadhatott a szolgáltató logisztikai részlegénél, a két újdonság ugyanis nem került be a keddi árlista-frissítésbe. Tegnap még azt mondták nekünk az illetékesek, hogy ma új árlista készül, de végül mostanáig maradt minden úgy, mint tegnap. Biztos ez is a tegnapi norvég nemzeti ünnep miatt van.

Ettől függetlenül sem kell senkinek elkeserednie, a cég vélhetően csak pár napot csúsztatja az újdonságok megjelenését, így tippünk (hangsúlyozzuk, TIPPÜNK) jövő hét elején már szerepelni fog a két új modell a kínálatban. A Telenor egyébként tegnap több új tarifát is bejelentett, melyekkel kapcsolatban nem árt, ha tudjátok, hogy nem mindegyik használható BlackBerrykkel!

A dolog pikantériája, hogy éppen az okostelefonokhoz kínált "Okostarifákról" van szó, melyek a lebeszélhető percek mellett korlátlan internet- és e-mail forgalmat tartalmaznak. A cégtől kapott tájékoztatás szerint ezekkel a tarifákkal technikai okokból nem vehető igénybe BlackBerry-szolgáltatás, de már dolgoznak a megoldáson a szolgáltatónál, és remélhetőleg meg is találják hamar, az új tarifák ugyanis valamivel vonzóbb ajánlatoknak tekinthetők a korábban elérhető konstrukcióknál.

süti beállítások módosítása