Május elején a BGR kikotyogta, hogy valamikor ősszel érkezhet meg a PlayBook ráncfelvarrt, nagyobb változata, amit vagy PlayBook 2-nek hívnak majd, vagy nem, mindenesetre már az N4BB is szivárogtatott ki részleteket az új tabletről, melyek "biztos forrásból" jutottak a bloghoz.

Ezek szerint az új generációs PlayBook határozottan 10 hüvelykes kijelzővel rendelkezik majd, fekete mellett fehér színben is forgalomba kerül, keskenyebb lesz a kávája, lesz benne SIM-foglalat is, de csak 4G-s rendszereket támogat majd (ami azért érdekes, mert az amerikai T-Mobile-nál a HSPA+ is 4G-nek számít, holott köze nincs hozzá).

Csupa olyan fejlesztési lépcső, ami tök nyilvánvalónak tűnik, ha bárki tegnap megkérdezett volna minket, milyen lesz a PlayBook 2, alighanem ezeket soroltuk volna mi is fel. Ja és persze lesz benne natív e-mail kliens is, meg BES-csatlakozási lehetőség. Valószínű az is, hogy a PlayBook 2 még nagyobb identitászavarban fog szenvedni, mint az első PlayBook, vagyis a RIM-nek nem lesz könnyű dolga a pozicionálást tekintve, mint ahogy nincs könnyű dolga az első PlayBookkal sem.

További részletek mindenesetre egyelőre nincsenek, ha lesz valami új infó, feltétlenül megosztjuk veletek.

Via N4BB.

Figyelem, megváltozott az e-mail címünk! Mostantól az info@berryblog.hu címre küldhetitek a posztjavaslatokat, ötleteket, kritikákat, vagy bármit, ami eszetekbe jut, és van valami köze a BlackBerrykhez. Ne kíméljetek minket!

Címkék: 2 playbook
süti beállítások módosítása