Lehet, hogy nekünk van gond a memóriánkkal, de mi úgy emlékszünk, hogy a RIM május tájékára ígérte a Facebook app teljesen átdolgozott, 2.0-s verzióját, ehhez képet a social media függők még mindig a régi változattal, vagy jobb híján a webes felülettel kénytelenek beérni. Na nem mintha olyan rég múlt volna el a május, és nem mintha olyan rossz lenne a jelenlegi natív kliens.

A kanadaiak azért nem a lábukat lógatják, keményen dolgoznak az új kliensen, amit bizonyít többek közt az is, hogy tegnap jelent meg a Facebook alkalmazás 2.0-s verziójának a harmadik, remélhetőleg immár utolsó bétaváltozata.

A kliensbe új funkciók is kerültek, így a program most már működik WLAN-kapcsolaton keresztül is, valamint lehet vele posztokat és hozzászólásokat is törölni, ami nagyon jól jöhet egy részegen áttivornyázott éjszaka után, ha éppen nincs a kezünk ügyében egy PC. Sajnos a bétaváltozat továbbra is csak a Beta Zone tagoknak érhető el, de remélhetőleg most már nem variál sokat a RIM, és mindenki számára hozzáférhetővé teszi az alkalmazást.

süti beállítások módosítása