Újabb piacokon kerül forgalomba júniusban a PlayBook, a Research in Motion első táblagépe, mely április közepétől kapható Észak-Amerikában. Azt eddig is tudtuk, hogy a kütyüt június 16-án dobják piacra az Egyesült Királyságban, a RIM most kiadott sajtóközleménye viszont további 15 országot sorol fel, ahol egy hónapon belül a boltokba kerülhet az eszköz.

A 15 (Angliával együtt 16) országból mindössze 6 európai, a szigetország mellett Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, valamint Hollandia kap PlayBookot záros időn belül. Mindez azt jelenti, hogy aki PlayBookot akar magának szerezni, rövidesen több online kereskedőnél is csemegézhet az EU-n belül, feltéve, hogy nem akarja megvárni, míg a tablet itthon is kapható lesz hivatalos, gyártói támogatással.

Az árakról egyelőre semmit nem lehet tudni, a magyar megjelenés is kérdéses, de ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, hogy valamikor a harmadik negyedévben érkezhet meg hozzánk a PlayBook. Amint tudunk valami részletesebbet, szólunk.

A 16 új forgalmazó piac teljes listája az alábbi weboldalon érhető el.

Címkék: európa playbook
süti beállítások módosítása