Most már aztán tényleg itt lenne az ideje, hogy a RIM kiadja a natív Facebook kliens 2.0-s verziójának végleges változatát, lévén a cég eredetileg májusra ígérte a fejlesztés befejezését. A munka most már biztosan húzódik, dehát jó munkához idő kell, mint tudjuk, és reméljük, a programozók ezúttal nagyon jó munkát fognak végezni - itt az Facebook app negyedik bétája.

Az újabb tesztkiadás egy rakás újdonságot tartalmaz, így többek közt fejlettebb lett az értesítés funkció (főként a lájkolás kapcsán érdekes ez), szorosabbra fűzték a közösségi oldal és a BBM kapcsolatát, ami a mi olvasatunkban azt jelenti, hogy az új verzióval már BBM-en keresztül is lehet majd Facebookra posztolni, emellett az érintőkijelzős készülékeket használók számára bekerült néhány új ikon is a felületre.

A Facebook app 2.0-s verziójának negyedik bétájával kapcsolatban az egyetlen szépséghiba továbbra is az, hogy a program csak a Beta Zone-ból érhető el, ez a tesztelői kör azonban még mindig nem nyitott a Magyarországról kísérletezni vágyók előtt. Alighanem ebbe most már jobb, ha beletörődünk, és reménykedhetünk, hogy a végleges kiadásra nem kell további hónapokat várni.

Címkék: facebook app rim
süti beállítások módosítása