Minden Facebook-függő BlackBerry tulajnak piros betűs ünnepként íródjon be a naptárjába a mai nap: ha minden a tervek szerint halad, a RIM ma kiadja a gyári Facebook alkalmazás 2.0-s verzióját! A gyártó állítólag már kiküldte egyes partnereinek az értesítést, hogy az alkalmazás a hosszú bétatesztelés után július 26-án, kedden jelenhet meg az App World-ben!

Éppen ideje volt mondjuk a frissített alkalmazás közzétételének, a RIM talán eddig soha, egyetlen mobilos appot sem tesztelt annyi ideig, mint a Facebook 2.0-t, de nem is baj, hiszen mint tudjuk egyre többen használják a BlackBerryjükről a közösségi alkalmazást, így a felhasználók most már úgy posztolhatnak és lájkolhatnak majd a telefonjukról, hogy abban hiba nem lesz.

Az új app persze nem csak erre a két dologra lesz jó, különben aligha lett volna szükség ilyen hosszadalmas fejlesztési fázisra. A változások listája bőséges, de érdemes kiemelni a teljesen átalakított kezelőfelületet, a chat támogatást, a továbbfejlesztett értesítéseket és a jobb integrációt az üzenetkezelő alkalmazással.

Az app megjelenése tehát kedden várható, de ne feledjétek, hogy a RIM alighanem kanadai idővel számol, ezért ha délután hatkor nincs még frissítés, ne csüggedjetek, hisz Waterlooban akkor még csak dél van!

A mai meglepetéseknek ráadásul ezzel még koránt sincs vége!

Címkék: facebook rim
süti beállítások módosítása