Most már gyakorlatilag nyílt titok, hogy a RIM az újabb, OS7-es készülékek kapcsán némileg egyszerűsíti a termékportfóliót márkanév-szinten, igaz, eddig csak egyetlen típusról, a BlackBerry 9900-ról tudjuk, hogy a Boldok családjába tartozik majd. Namármost, az internetre kiszivárgott információk szerint a kanadaiak a Torch közvetlen utódját is szimplán Torchnak hívják majd (a régitől az új típusszámozás alapján lehet majd megkülönböztetni az új modellt). Eddig még megy, nem?


Beszédes termékadatok a Bell listáján

Ami ennél is érdekesebb, hogy a Storm szériába illő full érintőkijelzős modellt is minden jel szerint Torchnak fogják hívni, vagyis a jelek szerint a felsőkategóriában két márkanév marad meg (Bold, Torch), a közép- és belépőszinten pedig egy (a Curve). Mindez azt jelenti, hogy a nem túl sikeres Storm vonalnak a fizikai hasonlóságok ellenére búcsút int a RIM, a vásárlók pedig kénytelenek lesznek bonyolult és tök felesleges típusszámokat észben tartani, ha el akarnak igazodni a választékban.

Ma éjjel talán mindenre fény derül végre, a RIM ugyanis egy helyi idő szerint szerda esti rendezvényre komoly bejelentésekkel készül.

Címkék: storm torch bold
süti beállítások módosítása