Csináltunk a hét elején egy röpke, nem reprezentatív felmérést a BerryBlog Facebook-közössége számára - a kérdés az volt, hogy az újonnan érkező OS7-es BlackBerryk közül kinek melyikre fáj leginkább a foga.

Bár az eredményt borítékolni lehetett, meg azért annyira sok válasz nem érkezett, ettől függetlenül a válaszadási arány szerintünk beszédes, és mindenképpen említésre méltó, érdemes foglalkozni kicsit vele, ízlelgetni, szembesülni a köz akaratával. Vagyis azzal, hogy gyakorlatilag mindenki a BlackBerry 9900-at akarja.

A magam részéről meg vagyok róla győződve, hogy a nyomógombos, QWERTY-s készülékek előbb-utóbb újra visszatérnek a divatba, a RIM ezért szerintem a hibrid megoldással kifejezetten jó lóra tesz. A BlackBerry 9900 így ha nem is lesz messiás, de mindenképpen új korszakot vezethet be a RIM számára. Eljátszhatja azt a szerepet, amiben a Torch próbált tündökölni, de ezúttal sikerre is viheti az előadást.

Ennyit a sziporkázó metaforákról, ne kérdezzétek, mit akartam ezzel a poszttal (ja igen, a szavazás eredményét ismertetni), mindenesetre jöjjön el a QWERTY reneszánsza, és amit kértek, az adassék meg számotokra! A Bold legyen veletek, testvéreim!

Bónuszként kaptok egy unboxing videót, amin Crackberry-Kevin kicsomagolja a saját, frissen vásárolt 9900-as Boldját.

Ámen.

Címkék: blackberry bold 9900
süti beállítások módosítása