Akármilyen lelkesek vagyunk, akármennyire elkötelezettek vagyunk a BlackBerry márka iránt, valószínűleg így is csak csókolommal köszönhetnénk CrackBerry Kevinnek, a legismertebb BlackBerry-blog, híroldal főszerkesztőjének. Persze Kevinnek egész más lehetőségei vannak, mint nekünk, így például elsők közt láthatja és próbálhatja ki az új készülékeket. Most éppen a Bold 9900-at.

Az első megareview-t a Bold 9900-ról nem véletlenül követte el tehát Kevin, aki szerintem csak azért adott a maximálisnál eggyel kevesebb pontot a telefonnak, nehogy a RIM fejlesztői nagyon elbízzák magukat. A teszt szerint a Bold 9900 QWERTY-billentyűzete gyakorlatilag a LEGJOBB a világon, a tag áradozik a teljesítményről, a minőségről, hátrányként említi ellenben a kisebb akkumulátort, valamint a rosszabb minőségű képeket készítő, fixfókuszos kamerát (erről korábban írtunk is).

A teljes teszt az alábbi linken olvasható, akinek nincs türelme elolvasni a jó hosszú írást, vagy nem tud angolul, annak idéznénk a konklúziót:

"Ez a legjobb BlackBerry, amit valaha teszteltünk. Pont. Felkiáltójel."

Kösz Kevin, de ezt majd azért mi is leellenőrizzük.

(Akit érdekel, a CrackBerryn elolvashatja a 10/8 pontos Torch 9810 és a 10/7,5 pontos Torch 9860 hasonlóan részletes tesztjét is.)

Címkék: teszt bold 9900
süti beállítások módosítása