A BerryBlog közössége kapcsán többször és többeknek elmondtuk már, hogy mennyire büszkék vagyunk, elég csak a rendkívül aktív Facebook-csoportra gondolni, melynek létszáma megközelíti az 550 főt. Mától újabb eszközt adunk a kezetekbe a véleményetek kifejtéséhez: immár nem csak a BerryBlog jól ismert Facebook-oldalán, hanem a blogbejegyzések alatt található hozzászólás-dobozban is cseveghettek az adott témáról - mindezt a Facebook-azonosítótok segítségével!

A blogsablonba integrált, minden hozzászólás alján megtalálható új közösségi modul használata pofonegyszerű: pont úgy működik a dolog, mintha a Facebookon kommentelnél, annyi különbséggel, hogy itt tudsz bármilyen kiválasztott kommentre is választ küldeni. És persze ami mindennél fontosabb: van komment lájk is!

Azt még azért nem árt észben tartani, hogy ha a blogon hozzászólsz, választhatsz, hogy a szöveg a Facebookon, a saját faladon, és a blogposzt alatt is megjelenjen (kivéve a válasz küldésnél), ha viszont a Facebookon szólsz hozzá a témához, akkor az a hozzászólásod blogposztnál mindenképpen megjelenik! Reméljük érthetően el tudtuk magyarázni, ha nem, kérdezzetek bátran!

Úgy terveztük, hogy a Facebook komment modul és az indapassal elérhető hozzászólási lehetőség egy ideig párhuzamosan fut majd egymás mellett, de ha beválik az új Facebook-doboz, később az indás lehetőséget ki fogjuk kapcsolni, mivel Facebook hozzáférése jóval több embernek van, szinte teljes az átfedés. Sajnos a mobil sablonnál a facebookos hozzászólási lehetőség nem működik még. Megpróbálunk erre idővel valami megoldást találni.

És hogy ne csak a Facebook uralkodjon az oldalon, további újításként a hétvégétől bevezettük a Goolge+ közösségi-platform támogatást, így most már nem csak lájkolni tudsz egy hozzászólást, hanem bármilyen hülyén is hangzik, +1-ezni is. 

Like? +1? 

süti beállítások módosítása